tirsdag, oktober 07, 2008

La Colonia - Uruguay

For en fantastisk by! Laurdag reiste eg med tre andre til Colonia i Uruguay. Ein time med båt over "elva" og så var vi framme. Det vi ikkje hadde fått med oss var tidsforskjellen.. Uruguay ligg ein time foran Argentina. Så når vi skulle ta båten heim dagen etter holdt vi på å miste den:) Laurdagen vandra vi rundt i gamlebyen, var på stranda ein tur(uten å bade), drakk ein nydelig tuttifritti-smoothie på uteterasse i solnedgangen, og åt middag på restaurant med levende jazz-musikk. Det var ein fantastisk dag! Søndagen rakk vi ingenting pga at vi oppdaga tidsforskjellen akkurat i tide til å nå båten heim:) Når vi kom tilbake til Buenos Aires gjekk Anette og eg i parken og tok med oss niste og mate. Hærlig avslappende formiddag. Skulle egentlig på Boca-kamp i går ettermiddag, men då vi kom til stadion var billettane utsolgt:( Seinare på kvelden var vi ein gjeng som åt på sushi-rastaurant. NAM! Nok ei bra helg er over, og skuleveka har starta igjen. Den blir ikkje så lang denne veka, sidan vi reiser til Iguazu på torsdag ettermiddag. Det gler eg meg til! Nos hablamos! Hasta la proxima.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Ditta øy-bilde va utrulig fint! Håpe alt stende bra til der borte i fotballens mekka(synd det ikkje va fleir billetta igjen:()...! ej gleda mej veldig til du kjøme heim igjen:)

Birgitte sa...

Ja, d va dumt det ikkje va fleire billetta igjen.. men det e fleire kampa, så ej he fortsatt sjansen til å få me mej en! Kjekt å snakke med dej i går Øyvind! Gleda mej til å komme heimjenn til jul!