fredag, januar 19, 2007

Godt nytt år!

Det nye året har vore veldig godt så langt. Kom heim 1.januar, og det har gått i ett sidan. Heisa-tur med farmor til Trondheim, Altin og Børsa første helga. Og besøk av Hanne andre helga. Denne helga blir det skitur, muligens en dag i bakken med brettet også. Snøen har endelig komt og alle hjerter fryder seg.. Iallefall mitt!! Godt med litt skikkelig vinter før eg tar turen til Cuba med sol og sommer. Reiser 1.februar frå oslo, så no nærmar det seg med stormskritt. Følg med på bloggen for oppdateringer av livet på Cuba, nærmere bestemt Havana.
Barske turentusiastar 17.januar 2007:

7 kommentarer:

Åse-B sa...

Hei Birgitte!
No e d jammen ikkje lenge t du skal t Cuba! Vil berre legge igjen ei lita helsing t dej å ønske dej masse lykke t å god tur!
Håpe å tru at du får ei fin tid der borte. Gleda mej t å høyre kossen du he d åsså gleda ej mej t du kjem tilbake=)
Veldi gla i dej! GBU;)
Kjempegedigenfantastiskgod klem frå mej:)

Anonym sa...

Hei Birgitte. O morga dreg du til Cuba, og eg ynskjer deg god tur, kjem til å fylgje deg her på bloggen. hvis du ser Hanne, etter at du har lose denne, måp du helse.
Også til dine systre i tiger staden.

Ha einkjempefin flytur.

Arbeidskompisen Jostein

Marit sa...

Fekk adr t bloggen din av pappa. So gøy!! No e du på vei, du e rå. Ej ska ta dej me i tanka å bønne, bod bless;) Stor klem fra marit!!! Gla i dej;)

Anonym sa...

Hei Birgitte!
håper alt er bra i cuba. Vi koser oss i mexico city, akkurat no- med en starbucks kaffi i handa;)Oss reise først videre til guanajuato i morgon. Veit ikkje korleis skuleplanen er framover, men med en gong ej veit meir om boadr og studieplan ska ej sei frå.
e-mail adr mi er hannavalkve@hotmail.com
bloggen vår finner du på hannaogjan.blogspot.com
Vi får mailes siden ringe og sms er så dyrt... spare der vi kan spare..
Livet er herlig, YESS!

Birgitte sa...

ja, no e ej i Havana. Skal proeve aa legge ut naakken bilde her no! Takk for alle gode helsinger og tankar! Birgitte

Per Oddvin Stornes sa...

Hei Birgitte! Ser du nestn akkurat he landa på Cuba! Ka planlegge du å jere der? Her i Uganda he oss det veldi bra! Tida for heimreise nærma sej med litt for store skritt... men det ska bli kjekt me,savna familie og venna. Bli kjekt å følge med på korleis du he det!

Nils Ingar sa...

utruleg kva ein komme over når ein surfar bloggar i staden for å studere... Lenge sidan!! Du er altså på Cuba? schpanade:) eg er då i Steinkjer, ikkje fult så spanande, men skit au...